sâmbătă, 18 iunie 2016

Prajitura cu branza dulce si stafide

Am folosit:
100ml ulei,
100ml lapte,
100g zahar,
1 ou,
350g faina,
1/2 praf de copt,
1 kg branza dulce,
5 oua,
150g stafide inmuiate in rom,
250g zahar,
vanilie,
coaja de lamaie rasa.

Pt foi am fiert laptele, uleiul si zaharul pana acesta din urma s-a topit. Am lasat sa se raceasca compozitia, am adaugat oul si faina amestecata cu praf de copt. Am impartit aluatul in 2. O foaie am pus-o in tava unsa, apoi umplutura si ce-a de-a doua foaie.

Pt umplutura am amestecat branza cu zahar, ouale batute, stafidele, vanilie si coaja de lamaie.
Am copt prajitura 30 minute la 180 grade pana se rumeneste usor pe margini.
Dupa ce s-a racit am pudrat-o cu zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu